vineri, mai 24, 2024

Oliniutza – POET 2 (Videoclip Oficial)

Home Fresh! Oliniutza – POET 2 (Videoclip Oficial)

Dupa ce a castigat foarte multe concursuri de Battle MC, Oliniutza da cu o piesa blana rau. E foarte catchy din punctul meu de vedere, dar are acelasi stil smart de lirica si de a transmite mesajul.

Pe Oliniutza sigur il cunosti de la Battle MC, a castigat impotriva unor mc-ii foarte buni, cum ar fi Psihotrop, Neli si multi altii. Acesta a participat si la Battle Of Thrones. Acolo a facut echipa cu mai multi Mc-ii buni de la noi din tara. In finala, acesta l-a avut coechipier pe Dilimanjaro, unde i-a infruntat pe Bonel si Omu’ Gnom.

oliniutzaToata lumea stie ca Gnom este la alt nivel din punct de vedere liric. Insa, Oli din runda 1, pana in finala, a rupt, a fost la alt nivel, daca nu ma crezi, doar uita-te cu ce flow si ce delivery are. In 2019, a fost si la Urbanist, Acolo, Oli a rupt pe orice tip de beat, flow-uri diferite, acelasi delivery agresiv.

Daca vrei sa asculti un MC inteligent care da tot ce are mai bun pe fiecare piesa. Reminder, Oli e unul din artistii foarte underrated. Din punctul meu de vedere, este un MC complet care a demonstrat multe dar inca mai are de zis in jocul asta.

In ”Poet 2”, Oliniutza scoate la iveala toti filozofii si ai nevoie de putina cultura sa-i intelegi versurile. Daca ti-e dor de CTC, el e omul tau. Asa ca check his channel and listen to his work.

0 comment 120 views

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Termeni si Conditii | Politica De Confidentialitate  | Cookies | Contact

© 2021 – 2022 RapStars.ro Toate drepturile rezervate.