vineri, mai 24, 2024

Ăia Doi – B​ă​, m​-​auzi​?​!​? (EP)

Home Albume Ăia Doi – B​ă​, m​-​auzi​?​!​? (EP)

Într-o epocă dominată de sunete comerciale și producții prelucrate în masă, grupul „Ăia Doi” face un pas îndrăzneț în trecutul muzicii hip-hop pentru a reînvia autenticitatea și spiritul clasic al acestui gen underground. Shushi Shu și Cortex, membrii DegeabaRecords și Combinatii Letale, „Ăia Doi” au lansat pe 10 februarie 2023 EP-ul „B​ă​, m​-​auzi​?​!?​” o călătorie sonoră în lumea hip-hop-ului autentic.

EP-ul „B​ă​, m​-​auzi​?​!​?” este o călătorie muzicală în timp, care readuce la viață esența clasică a hip-hop-ului underground. Ăia Doi (Shushi Shu și Cortex), aduc sunet și versurile care au definit mișcarea hip-hop și aduc acea autenticitate în era modernă.

Pentru a da viață acestui EP remarcabil, „Ăia Doi” au colaborat cu producătorul L.O.B (Lob van Beathoven), cunoscut pentru abilitatea sa de a crea beat-uri care îmbină tradiția cu inovația. Beat-urile acestui EP răscolitoare te vor purta înapoi în timp și te vor conecta la rădăcinile hip-hop-ului.

Contribuția lui DJ Popeye (Avtorizacija, Divizija) cu scratch-urile sale remarcabile adaugă o notă autentică și vintage acestui EP. Sunetele sale te vor face să te simți în mijlocul scenei hip-hop din trecut. Mix-ul și mastering-ul au fost realizate cu măiestrie de Maresalu.

B​ă​, m​-​auzi​?​!​?” este o declarație făcută de „Ăia Doi” că hip-hop-ul underground clasic nu a dispărut niciodată. Este o chemare la întoarcerea la rădăcinile genului și la aprecierea valorii sale autentice. EP-ul reprezintă o reverență adusă unui timp când mesajul și exprimarea artistică erau cele mai importante.

DESCARCA EP DE AICI!

0 comment 286 views

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Termeni si Conditii | Politica De Confidentialitate  | Cookies | Contact

© 2021 – 2022 RapStars.ro Toate drepturile rezervate.