vineri, mai 24, 2024

R.A.C.L.A. x Ad Litteram ft. KEMPES – Abis (Official Video)

Home Fresh! R.A.C.L.A. x Ad Litteram ft. KEMPES – Abis (Official Video)

În lumea muzicii hip-hop românești, există momente care atrag atenția și aprind pasiunea ascultătorilor. Un astfel de moment este lansarea piesei „Abis” de către legendara trupă R.A.C.L.A., în colaborare cu Ad Litteram și KEMPES. Această piesă puternică vine împreună cu un videoclip captivant și atrage privirile și urechile fanilor de hip-hop din întreaga țară.

Pentru a crea un sunet puternic și coerent, producția piesei „Abis” a fost realizată cu pricepere de Johnny M., cunoscut pentru abilitățile sale de producție muzicală.

Videoclipul piesei a fost regizat de Marin Dumitru și editat de Mario Broda, oferind vizualuri uluitoare care completează perfect mesajul și atmosfera piesei. Imaginile captivante și povestea vizuală se leagă armonios de sunetul piesei.

Dacă ești fan al muzicii hip-hop sau dacă apreciezi versurile puternice și mesajele cu impact, „Abis” este o piesă care nu trebuie să îți scape. Această colaborare este cu siguranță un moment marcant în lumea muzicii hip-hop din România.

0 comment 266 views

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Termeni si Conditii | Politica De Confidentialitate  | Cookies | Contact

© 2021 – 2022 RapStars.ro Toate drepturile rezervate.