marți, iunie 25, 2024

Eminem va fi introdus in Rock & Roll Hall of Fame din 2022

Home Extern Eminem va fi introdus in Rock & Roll Hall of Fame din 2022

Eminem, se numără printre artiști care vor fi incluse în Rock & Roll Hall of Fame pentru clasa sa din 2022. Rapper, producător de discuri și actor american, Eminem este cunoscut drept dintre cei mai controversați și cei mai bine vânduți artiști ai începutului secolului. XXI.

El a fost deosebit de important în popularizarea hip-hop-ului în America și este considerat de mulți experți unul dintre cei mai mari rapperi ai tuturor timpurilor. Succesul mondial și munca apreciată a lui Eminem sunt considerate pe scară largă că au spart barierele rasiale pentru acceptarea rapperilor albi în cultura hip-hop.

Ceremonia de introducere va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, la Los Angeles, Microsoft Theatre. De asemenea, va fi difuzat pe canalul Volume al SiriusXM și va fi difuzat pe HBO/HBO Max la o dată ulterioară.

Am aflat la începutul acestei săptămâni că „Slim Shady” va fi introdus în curând în Rock & Roll Hall of Fame. Rapperul din Detroit este al doilea artist solo hip-hop care a ajuns în Hall of Fame în viață, după Jay-Z anul trecut. Felicitări!!!

Screenshot 2022 05 12 at 22 11 41 Welcome to the Rock Roll Hall of Fame Rock Roll Hall of Fame

0 comment 323 views

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Termeni si Conditii | Politica De Confidentialitate  | Cookies | Contact

© 2021 – 2022 RapStars.ro Toate drepturile rezervate.